fbpx

Has estat un dels afectats pel tancament sobtat del teu centre dental? Les clíniques dentals I els centres de medicina estètica han estat, entre altres negocis, algunes de les víctimes d’aquesta crisi del COVID19 Molts usuaris es troben ara en un moment de preocupació, sense saber que passarà amb el tractament que havien començat i inclús pagat i que ara no podran rebre a causa del tancament de la clínica.

Si aquest és el teu cas o et preocupa que pugui arribar a ser-ho, no et preocupis. Des de la Clínica dental Park Castellar et recomanem com actuar davant aquesta situació, oferim assessorament legal i cuidem de la teva salut, garantint la realització del tractament que necessites de la mà de professionals amb més de 20 anys d’experiència.

Drets davant del tancament de la teva clínica dental

Et preguntes com pots reclamar els teus diners perduts o el servei sense prestar, després de ser víctima del tancament d’una clínica dental? En primer lloc et recomanem tranquil·litat però cautela, la no atenció de pacients a la clínica dental no implica que l’empresa hagi de tancar. S’ ha d’esperar a veure com es desenvolupen els esdeveniments. Això si, has de romandre atent a totes les novetats i seguir els consells de l’OCU que són els següents:

  1. Guarda i conserva tota la documentació possible del teu tractament que demostri la vinculació amb la clínica o el prestador del servei. És a dir, a més de l’historial clínic on han de figurar la marca dels implants, en cas que tels hagin col·locat, que és fonamental, és convenient disposar de còpies de pressupostos, contractes, factures…
  2. Posa’t en contacte amb la clínica sol·licitant el compliment del contracte. Espera abans d’iniciar un tractament i especialment un finançament fins que s’aclareixin els dubtes respecte a la situació real.
  3. Recorda que si tens dubtes sobre la praxi del teu tractament dental, realitzant en una clínica oberta, pots presentar reclamació davant les autoritats sanitàries de la comunitat.
  4. Si has pagat el tractament a través d’una financera, tal com s’indica des de l’OCU, davant una vaga indefinida o fallida el pacient té dret a parar els pagaments del crèdit, segons consta en la llei de crèdit al consum. Si per pagar el teu tractament havies demanat un crèdit vinculat al contracte de servei firmat amb la clínica o el centre, et recomanem dirigir-te per escrit i de forma fefaent al departament d’atenció al client de l’entitat financera on tinguis el crèdit, per sol·licitar la seva anul·lació per no haver-se prestat el servei: si no és compleix el que s’havia pactat, aquest crèdit deixa de ser exigible.
  5. Si constates un tancament sobtat de la teva clínica dental és convenient acudir a la comissària més propera i comunicar al Col·legi d’odontòlegs i estomatòlegs més proper, sempre que la clínica estigui oberta, ja que pot fer-se en una associació de consumidors o a un advocat de
    confiança.

No et preocupis per res, nosaltres et cuidem!

Si ets un dels afectats pel tancament d’alguns centres dentals o de medicina estètica de la zona, des de Clínica Park Castellar, t’assessorem i’atendrem. El nostre equip de professionals compte amb professionals de més de 20 anys d’experiència i amb un alt grau de formació, encapçalat pel dr.Alfredo González Sancho, el nostre director mèdic i cirurgià oral i el nostre director mèdic de medicina estètica el Dr. José Manuel Fernández. Els nostres professionals estan especialitzats en rehabilitació, endodòncia, ortodoncia, etc… Tots nosaltres et cuidarem i t’oferim els millors serveis adaptats a les teves necessitats.

Estem al teu costat en tot moment

Él mes important és la teva salut. Per aquest motiu, t’ajudem a finançar el teu tractament a la teva mida. Truca’ns al 937142195 o escriu-nos al 609350592 i t’informarem de totes les opcions que tenim disponibles per a tu. A més, et posem en contacte amb el nostre equip col·laborador expert en assesorament legal, els quals estudiaran el teu cas i et proporcionaran la millor solució.